Mandate puse în aplicare de către polițiștii sibieni

La data de 25 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au desfășurat o activitate specifică pe raza municipiului Sibiu și a orașului Cisnădie, ocazie cu care, în municipiul Sibiu, a fost identificat și prins un constănțean în vârstă de 47 de ani, pe numele căruia Tribunalul Cluj a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul este cercetat într-un dosar  penal care vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane și a fost predat unei escorte din cadrul I.P.J. Cluj în vederea încarcerării în Penitenciarul Gherla.

De asemenea, tot în municipiul Sibiu, a fost identificat un sibian în vârstă de 30 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, bărbatul fiind cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni cu carduri bancare, pe teritoriul Austriei. Prezentat Curții de Apel Alba Iulia, instanța a emis pe numele sibianului un mandat de arestare în vederea predării autorităților austriece.

În cadrul aceleiași activități, în orașul Cisnădie, polițiștii au identificat un localnic în vârstă de 38 de ani, pe numele căruia Judecătoria Sibiu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului  și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trei femei au fost reținute de către polițiștii de investigații criminale

La data de 25 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut trei sibience, în vârstă de 20, 25, respectiv 44 de ani, cercetate penal pentru săvârșirea mai multor furturi din magazine de pe raza municipiului Sibiu și a comunei Șelimbăr. În fapt, cele trei femei sunt bănuite […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro