Mancati cumpatat!

Hila Ovidiu

In timp ce romanii isi fac planul pentru masa imbelsugata reprezentantii Directiei de Sanatate Publica trag semnale de alarma! Mancarea grea din ultima perioada poate da peste cap intreg organismul! Asa ca fiti cumpatati si nu uitati sa faceti miscare! Mancati cate putin din fiecare preparat de pe masa de Revelion! Acesta este indemnul pe care reprezentantii Directiei de Sanatate Publica li-l adreseaza tuturor sibienilor.
Medicii spun ca pentru o digestie normala friptura de porc nu trebuie niciodata garnisita cu cartofi prajiti ci cu legume proaspete sau salata verde. Daca este posibil se recomanda inlocuirea mancarurilor grele, cu multe grasimi sau pe baza de maioneza cu proteine usoare cum ar fi cele din pui sau peste.
Miscarea este esentiala. Dupa masa copioasa din noaptea dintre ani mergeti pe jos lao plimbare cel putin o ora!
Nu uitati sa consumati lichide. Atentie insa! Cand spunem lichide ne referim la apa plata, cel mult minerala nu si la sucurile carbogazoase sau alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mese imbelsugate de Revelion

Cand vine vorba de masa de Revelion romanii sunt generosi in alegerea mancarurilor. Si cum traditia e traditie, de pe mesele oamenilor nu lipsesc produsele traditionale din carne de porc. Producatorii locali ne dau cateva idei despre ce ar trebui sa contina un platou aperitiv. Inca din Evul Mediu, pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro