Majoritatea scolilor sibiene au aviz de la ISU

Hila Ovidiu

Mai bine de 90 la suta dintre cladirile in care functioneaza unitati de invatamant au autorizatie de la ISU. Practic in judetul nostru au ramas 21 de cladiri care nu au in momentul de fata aviz de incendiu. Toate sunt constructii de dupa 1992.

Sibiul este inca odata exceptie de la regula. In timp ce fostul ministru al Educatiei si actual premier interimar Sorin Cimpeanu afirma ca in tara doar 7 la suta din cele 19 mii de unitati de invatamant au autorizatie in privinta protectiei in caz de incendiu, la Sibiu mai toate scolile detin avizele necesare. In judetul Sibiu sunt la momentul de fata aproximativ 160 de cladiri in care functioneaza scoli sau cluburi scolare sportive. Dintre acestea doar 21 nu au avizul de la ISU. Vorbim despre cladiri relativ noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi de 400 de mii de lei

Pompierii sibieni au continuat in weekend seria controalelor in baruri, cluburi, cafenele si restaurante. Pentru neregulile depistate s-au dat amenzi de sute de mii de lei. A fost cel de-al doilea weekend dupa incendiul din clubul bucurestean in care pompierii iau la bani marunti actele barurilor, cluburilor, cafenelelor si restaurantelor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro