MaiFest la Sibiu

Hila Ovidiu

MaiFest a adus in weekend un numar impresionant de sasi la Sibiu. Acestia au cantat si au dansat in stiluc caracteristic atat in centrul orasului cat si in Padurea Dumbrava. Anul acesta petrecerea saseasca s-a aflat la cea de-a 22-a editie.

 

MaiFest-ul a devenit deja o sarbatoare cu traditie inradacinata in transilvania. In fiecare an in luna mai sasii de pretutindeni isi dau intalnire la Sibiu. Asa s-a intamplat si anul trecut. Acestia au dat o fuga mai intai in Piata Mare iar mai apoi distractia s-a mutat in Dumbrava Sibiului. Evenimentul s-a aflat anul acesta la cea de-a 22-a editie. Nu au lipsit muzica de fanfara, piesele de teatru, cantecele si dansurile populare sasesti si multe alte elemente specifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Satul de demult in Muzeul Astra

Satul romanesc de alta data a devenit subiect de film documentar. Acesta este rodul muncii a mai bine de doi ani a echipei conduse de catre Dumitru Budrala. Productia Astra Film va putea fi urmarita in avanpremiera in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului incepand cu ora 23.00 chiar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro