Mai rau cala…Bac!

alin

A trecut febra examenelor in randul elevilor, iar acum profesorii sunt cei care s-au mutat in banci, plini de emotii. Luni la Sibiu au inceput examenele de titularizare.

536 de profesori din judetul Sibiu au sustinut, luni, examenul de titularizare in invatamantul preuniversitar. Si acest examen a inceput insa cu mici incidente. Un candidat a fost eliminat, 43 au fost absenti iar alti 23 de profesori s-au retras din examen. Centrele pentru titularizare au fost deschise la Scoala nr. 1, Scoala Gimnaziala nr. 25, Scoala nr. 20 Sibiu, Liceul Tehnologic “H.Coanda”, Colegiul Tehnic Energetic si Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr. 2 Sibiu.

La examenul de titularizare au participat cadrele didactice care la inspectiile speciale sau la probele practice desfasurate in perioada 26 mai – 27 iunie au luat note peste 5. Rezultatele vor fi afisate vineri, 25 iulie iar contestatiile se depun la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ati lucrat astazi?

In fiecare an, in data de 22 iulie, crestinii ortodocsi, o pomenesc in rugaciunile lor pe Maria Magdalena. Desi in aceasta zi nu se oficiaza slujbe in biserici, in popor sarbatoarea a fost numita si ,,Palia’ zi in care, daca oamenii ar lucra, li s-ar păli holdele. In aceasta luna, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro