Mai putine viroze

Hila Ovidiu

A scazut numarul de viroze si pneumonii. Fata de saptamana trecuta in aceasta perioada numarul imbolnavirilor a scazut cu peste 30 la suta. Medicii se asteapta totusi ca numarul acestora sa urce din nou odata cu racirea vremii din ultimele doua zile.

Dintre ghinionistii care totusi s-au imbolnavit cei mai multi au varste intre 15 si 49 de ani. Din fericire atat cei care au suferit forme usoare de boala cat si cei cu forme severe ce au necesitat internare sunt la ora actuala in afara oricarui pericol si au o evolutie pozitiva a santatatii. De asemenea in acest an din cauza infectiilor respiratorii nu a fost inregistrat niciun deces. Medicii se tem insa ca odata cu racirea vremii din ultimele zile numarul afectiunilor pulmonare sau ale cailor respiratorii ar putea creste. Si asta pentru ca organismul nu este inca pregatit sa suporte variatiile bruste de de temperatura. Pntru a nu fi nevoiti sa trecem pragul cabinetelor medicale, specialistii ne recomanda o alimentatie cat mai bogata in legume si fructe proaspete, consumul de verdeturi menite sa intareasca sistemul imunitar destul de avariat la iesirea din iarna si bineinteles sa ne ajustam tinutele la conditiile meteo.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ITM-ul are statut special

Inspectorul de munca a devenit functionar public cu statut special. El poate da amenzi mult mai mari si va fi protejat de patronii recalcitranti. Inspectorii de munca ar sunt incadrati ca functionari publici, asemenea politistilor sau militarilor. O noua lege prevede ca inspectorii au atributii largite, pentru a combate munca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro