Mai putine viroze

Hila Ovidiu

Vremea buna din ultimele zile a dus la scaderea numarului de afectiuni respiratorii. Medicii de familie au raportat o incidenta a cazurilor mai mica cu aproape 30 de procente fata sa saptamana anterioara. Pana acum in judetul nostru nu a fost inregistrat niciun caz de gripa porcina .

inde

Numarul de infectii respiratorii acute a scazut cu aproape 30 de procente in comparatie cu saptamana anterioara. Au fost inregistrate in ultimele 7 zile 1380 de cazuri in comparatie cu saptamana anterioara cand au fost aproape 2 mii. Si in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut numarul de viroze a scazut cu peste 35 de procente. Atunci fusesera inregistrate peste 2100 de cazuri in doar o saptamana. Cei mai multi bolnavi in aceasta saptamana au avut varste cuprinse intre 15 si 49 de ani. Afectiunile pulmonare s-au manifestat cu preponderenta la aceeasi grupa de varsta ca si virozele. Au fost 283 in aceasta saptamana. In aproape 20 la suta din cazuri a fost nevoie de internare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cel mai inalt brad din tara, la Cisnadie

Cisnadienii au cu ce se mandri! Au de vineri in centrul orasului cel mai inalt brad din tara! Acesta are o inaltime de peste 40 de metri. Cisnadienii au in centrul orasului cel mai mare brad din Romania. Primarul orasului spune insa ca ar fi printre cei mai inalti din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro