Mai putine promisiuni si mai multe fapte!

Hila Ovidiu

Asta a cerut Ministrul Transporturilor de la constructorii care lucreaza pe tronsonul de autostrada  Orastie- Sibiu.  Alexandru Nazare a fost duminica pe santier si a inspectat modul de lucru. Oficialul s-a aratat putin nemultumit si a cerut constructorului ca in maximum 7 zile sa-i fie prezentat un plan revizuit de lucrari.

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii a bagat spaima in constructori. Serios si cu amenintarile in tolba,  Alexandru Nazare le-a dat termen celor care se ocupa de contructia tronsoanelor de autostrada. Acesta le-a spus ca trebuie sa fie constienti ca termenul de finalizare a tronsonului, este aprilie 2013.  Ministrul s-a declarat multumit de cum evolueaza lucrarile pe tronsonul 2 al autostrazii Orastie-Sibiu. Prezent pe santierul Lancram, langa Sebes, Alexandru Nazare a declarat ca arata mai bine decat lotul 1.  Intrebat de jurnalisti ce se intampla in cazul in care constructorii nu-si vor respecta angajamentele, ministrul a raspuns ca ‘in cazul in care nu-si fac treaba vor fi  penalizati. Lotului 1, are o lungime de peste 24 de kilometri, iar valoarea investitiei este de peste 166 milioane de euro. Lotul 2 cuprinde 19,7 kilometri, de la kilometrul 24,1 la kilometrul 43,8, si se intinde de la Vintu de Jos la Miercurea Sibiului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucian Dragan si-a lansat fiica in muzica

Alexandra Dragan este o noua solista de muzica populara care s-a lansat de curand. Are 11 ani, si vrea sa ajunga o mare vedeta. Cei care i-au ascultat vocea au declarat ca are toate sansele sa-si implineasca visul. Micuta artista nu este numeni alta decat fiica marelui interpret Lucian Dragan. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro