Mai putina mancare, mai multa miscare

Hila Ovidiu

Stim ca petrecerea din noaptea de anul nou continua, dar nu exagerati totusi cu mancarea. Asta daca nu cumva v-ati propus sa le faceti o vizita medicilor aflati in garda la Unitatea de Primiri Urgente. Dupa masa festiva de la miezul noptii si cele ce au urmat, ar fi bine sa trecem pe legume si fructe proaspete dar si un pic de miscare.

joggingiMasa de Craciun a fost un adevarat test de rezstenta pentru ficatul fiecaruia dintre noi. Carnea de porc a fost la rang de cinste, afumaturile nu puteau lipsi, sarmalele sunt deja o traditie, iar cozonacii au fost ca de obicei inmuiati in vin rosu. Nici nu a apucat organismul sa isi revina dupa o asemenea “bomba” culinara ca a fost din nou asediat. De aceasta data este vorba despre masa de revelion unde licorile bahice au curs rauri, iar voia buna s-a imbinat din plin cu mancaruri gustoase dar…greu de digerat. Dupa atatea zile de petrecere medicii spun ca ar fi bine sa mai lasam de la noi si sa spunem da unei salate, in locul unui bol cu ciorba de afumatura cu smantana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Patinaj pe patru roti

Gerul din ultimele zile a transformat drumurile tarii in adevarate patinoare. In aceste conditii politistii rutieri spun ca e nevoie de prudenta maxima la volan! Nu calcati prea tare pedala de acceleratie si nu plecati la drum daca sunteti obositi. Romania a inghetat la propriu in noaptea dintre ani. A […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro