Mai multe patrule pe Autostrada dupa ce un sibian s-a plans ca era sa fie jefuit

Politistii sibieni si-au intensificat actiunioe in zona Autostrazii dupa ce la inceputul acestei saptamani cativa sibieni au spus ca au fost hartuiti de hoti specializati, cel mai probabil, pe furturi din auto. Spiritele s-au inflamat dupa ce un sofer a postat pe un site de socializare o poza cu o dubita folosita, spune acesta de catre cei care ar fi vrut sa il jefuiasca. Omul a mentionat faptul ca indivizii folosesc pe cap lumini asemanatoare celor utilizate de mineri pentru a nu li se putea distinge trasaturile fizionomice.

De cealalta parte, reprezentantii politiei spun ca in permanenta se fac razii pe Autostrada si ca de anul acesta numarul controalelor a fost increstere. Pentru si mai multa precautie insa oamenii sunt sfatuiti sa nu lase la vedere in autoturisme bunuri de valoare, sa nu dea curs sicanelor din trafic, sa nu lase masinile descuiate atunci cand merg sa achite combustibilul in benzinarie si sa nu foloseasca pe timp de noapte drumuri laturalnice, necirculate.

Metoda folosita de presupusii hoti care actioneaza pe autostrada ce leaga Sibiul de Deva pare sa fie apropiata de cea folosita in urma cu cateva luni de catre infractorii din zona Sinesti. Acestia intepau rotile masinilor iar cand posesorul autoturismului cobora sa schimbe roata indivizii atacau si furau din autoturism tot ce prindeau.

Politistii spun ca in situatia in care soferii se simt urmariti sau pur si simplu sicanati in trafic sa incerce sa nu se opreasca din mers si sa sune la 112 pentru a cere ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parteneriat prelungit intre Sibiu si Ille-et-Vilaine

Intalnire istorica la Muzeul Astra, la implinirea a 25 de ani de parteneriat intre judetul Sibiu si regiunea franceza Ille-et-Vilaine. Cu acest prilej a fost semnat un nou acord de cooperare, valabil pana in 2021. La ceremonia de semnare a noului acord au luat parte invitati de marca atat din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro