Mai multe medicamente compensate si gratuite

Hila Ovidiu

Veste buna pentru bolnavii cronici. Au fost introduse noi medicamente pe listele de compensate sau gratuite. Vorbim aici despre pastile destinate hepaticilor, celor cu afectiuni oncologice, celor cu hipertensiune pulmonara sau a celor cu artrita juvenila.

Guvernantii au decis marti introducerea de noi medicamente pe listele de compensate sau gratuite. Printre pacientii care vor beneficia de noile medicamente se numara cei care vor intra in programul de tratament fara interferon, cei introdusi in programul national de oncologie, cei prinsi in programul de tratament si diagnostic al bolilor rare, cei cu hipertensiune pulmonara sau copiii care sufera de artrita idiopatica juvenila. De decizia luata marti beneficiaza asiguratii cu sau fara contributie personala insa numai pe baza de prescriptie medicala. Pacientii pot de saptamana viitoare sa inceapa investigatiile necesare pentru depunerea si aprobarea dosarului medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Transportator de lemne amendat de politisti

Un barbat din Cristian a fost prins in timp ce transporta lemne furate din padure. Pentru ca nu avea acte de proventienta pe acestea soferul a fost amendat. Politistii sibieni spun ca se asteapta ca numarul infractiunilor de acest gen sa creasca odata cu apropierea sezonului rece. Politistii sibieni au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro