Mai multe alimente

Hila Ovidiu

Sibienii proveniti din categoriile sociale defavorizate vor primi mai multe alimente de la UE incepand cu acest an. Vorbim despre aproximativ 40 de oameni care vor beneficia de faina, malai, paste, biscuiti, orez, ulei, zahar, fasole, mazare si bulion. Numarul beneficiarilor de alimente oferite gratuit este in scadere fata de anul trecut.

De aceste alimente vor beneficia aproximativ 40 de mii de sibieni. Cele mai defavorizate persoane din judet vor beneficia 11 tipuri de produse alimentare fata de cele 6 cate erau in urma cu un an. Dintre cei care se incadreaza in liste sunt peste 14 mii de persoane cu handicap sever, adulti si copii neinstitutionalizati, 12.500 de pensionari cu mai putin de 400 de lei pe luna pensie, mai bine de 10 mii de persoane care au venitul minim  garantat si 2550 de someri indemnizati. Numarul celor care primesc aceste ajutoare este ceva mai mic fata de cifrele de anul trecut. Vorbim despre aproximativ 1000 de oameni care au iesit din listele de defavorizati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Caldura mare

Sibienii s-au topit de caldura joi. In municipiu au fost inregistrate mai bine de 35 de grade la umbra. Avertizarea de cod galben varamane in vigoare si in zilele urmatoare, pana la 26 august. In aceste conditii medicii spun ca trebuie sa fim foarte atenti cu sanatatea noastra. Europa se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro