Mai bine de jumatate dintre participanti si-au gasit un loc de munca

Hila Ovidiu

Aproxiativ 100 de tineri care au participat la Bursa pentru studentiau avut noroc. Acestia au fost selectati pentru incadrarea in munca. Unii dintre ei au inceput deja treaba, altii urmeaza sa o faca in urma unui interviu sau a unei probe de lucru sustinuta la adresa angajatorului.

Dintre cei 150 de participanti la Bursa locurilor de munca pentru studenti mai bine de jumatate au avut noroc si sunt aproape sau chiar si-au gasit jobul la care au visat. Participantii au avut de ales dintre cele 180 de locuri de munca vacante oferite de catre cei 20 de agenti economici participanti. Dincolo de oferirea de locuri de munca actiunea realizata de catre Ajofm Sibiu a avut ca scop si familiarizarea tinerilor cu modalitatile si tehnicile de cautare a unui loc de munca, de interviu pentru angajare si chiar de angajare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibienii nu se ingramadesc sa isi recupereze carnetele de munca

Mult a fost, putin mai este, dar….MAI ESTE!!! Cam asa poate fi descrisa in doar cateva cuvinte activitarea de predare a cartilor de munca organizata de catre ITM Sibiu. Luna trecuta spre exemplu au fost luate de catre titulari sau angajatori doar 44 de carnete de munca. Reprezentantii institutiei spun […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro