Mai aproape de colectarea selectiva a deseurilor

Hila Ovidiu

Sibiul este tot mai aproape de colectarea selectiva a deseurilor. Au fost achizitionate pubelele specialesi urmeaza sa fie distribuite in judet. Cel mai probabil sistemul va fi functional din 2015.

csAproape 10 mii de recipienti pentru colectarea selectiva a deseurilor au fost receptionate pana miercuri seara de catre reprezentantii Consiliului Judetean. Pubelele speciale urmeaza sa ajunge in fiecare localitate din Sibiu. Cel mai probabil de anul viitor sibienii vor avea ocazia de a colecta selectiv deseurile. Astfe, una dintre publele este pentru hartie si carton, alta pentru plastic si metal, inca una pentru sticla si cea din urma va fi folosita pentru deseuri degradabile. Pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Judetean a fost votat si un proiect de hotarare prin care au fost date in administrare localitatilor din Sibiu recipientele achizitionate. Si sistemul de plata a gunoiului va fi unul diferit dupa implementarea proiectului de colectare selectiva a deseurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fara gripa in scoli

Scolile din judet au fost dezinfectate pentru a preveni epidemiile de gripa. Anuntul a fost facut de catre Gabriel Budescu, seful DSP Sibiu. Pana la acest moment nu s-a inregistrat niciun caz de gripa in judetul nostru. Investitiile din ultimul an au facut ca la inceput de an scolar toate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro