magnatul Carabulea condamnat la inchisoare. Cu executare!!!

Hila Ovidiu

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost condamnat la un an si jumatate de inchisoare cu executare. Decizia de joi a instantei supreme este definitiva. Omul de afaceri sibian, era acuzat de  dare de mita si cumparare de influenta.

Unul din cei mai bogati oameni de afaceri din Sibiu, milionarul Ilie Carabulea a fost condamnat la 18 luni de inchisoare cu executare. Ela  fost acuzat pentru dare de mita. Instanta suprema a admis, joi, recursul facut de procurorii DNA impotriva achitarilor dictate in acest caz de instantele inferioare . Alaturi de acesta au mai fost condamnati la pedepse cu executare Tiberiu Narcis Popescu, care a primit doi ani si sase luni de inchisoare, Ilie Carabulea, un an si sase luni, Sebastian Dumitru Cirstea si Mihaela Izabela Cirstea, cate un an si doua luni de inchisoare. In rechizitoriu se arata ca atunci cand a inceput cercetarea in acest dosar Ilie Carabulea a dat prom procurorului din Sibiu  contravaloarea unei revizii auto in suma de 4.000 lei pentru a-l sprijini in promovarea unui recurs in interesul legii, lasandu-l sa creada ca are influenta asupra Procurorului General al Romaniei. Hotararea este definitiva iar Ilie Carabulea va ajunge in cateva ore, dupa gratii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ancheta in cadrul spitalului Clinic Judeten Sibiu, continua!

Fiul barbatului care a murit in urma unei cazaturi pe scari in timp ce era insotit de un brancardier, a inceput sa depuna reclamatii si sesizari la politie si autoritati. Pentru ca este a-l doilea caz de neglijenta in doar doua saptamani, s-a sesizat atat Caonsiliul Judetean care este administratorul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro