Luptă strânsă între constructori pentru LUCRĂRILE din Hipodrom şi Dioda!

Hila Ovidiu

Lucrările de modernizare a cartierului Hipodrom II şi a zonei Dioda, programate de Primăria Sibiu şi care depăşesc valoarea de 20 de milioane de lei, atrag interesul a zeci de firme.

Primăria Sibiu a deschis licitaţiiile  la începutul anului pentru patru proceduri de achiziţie iar la finalul procedurii s-a înregistrat un număr de 24 de oferte.

“Modernizarea acestor zone din cartiere se va realiza prin lucrări ample care includ reamenajarea carosabilului, amenajarea de spaţii de parcare cu dale înierbate, modernizarea trotuarelor, reabilitarea reţelei de iluminat stradal şi montarea tubulaturii subterane în vederea coborârii cablurilor suspendate de către societăţile deţinătoare a reţelelor. Este o resistematizare a zonelor respective, care va creşte confortul şi va înfrumuseţa spaţiile”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Cele 24 oferte depuse vor fi evaluate în următoarea perioadă şi, în cazul în care procedurile nu vor fi blocate de contestaţii, urmează încheierea contractelor de execuţie a lucrărilor, precizează Primăria Sibiu.

Modernizarea zonei HIPODROM II/1 – a atras un număr de şapte oferte.

Zona HIPODROM II/1. situată între străzile Gorăslău, Mirăslău, Hipodromului şi Nicolae Iorga. Contractul va include modernizarea străzilor Gorăslău şi Mirăslău (porţiunea dintre blocuri), precum şi a aleilor din perimetrul menţionat. Valoarea estimată a lucrărilor de modernizare este de 5,2 milioane lei.

Modernizarea zonei HIPODROM II/2 – a atras un număr de 8 oferte
Zona HIPODROM II/2 -între bulevardul Mihai Viteazu, strada Oituz, strada Mirăslău, strada Gorăslău şi strada Nicolae Iorga. Proiectul include toate aleile dintre blocurile situate în perimetrul definit, precum şi zonele de parcare. Valoarea lucrărilor estimată de proiectant este de 8,4 milioane lei.

Modernizarea zonei Dioda – a atras un număr de şase oferte
Zona Dioda, cuprinsă între Calea Dumbrăvii – bulevardul general Vasile Milea -Oituz. Valoarea estimată totală este de 6,3 milioane de lei.

Aleea Haiducului – a atrs un număr de trei oferte
Aleea Haiducului-  Valoarea indicatorilor tehnico-economici pentru această investiţie însumează peste 800.000 de lei.

stiridesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Anul Maimutei de Foc

Asiaticii se pregatesc pentru intrarea in anul Maimutei de Foc. Momentul a fost celebrat si la Sibiu cu dansuri si muzica traditionala chinezeasca. Specialistii in domeniul spun ca urmeaza un an favorabil pentru toata lumea, pe toate planurile. In lumea asiatica pregatirile pentru Noul An Chinezesc sunt in toi. Sute […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro