Lupta antidrog continua in scoli

Hila Ovidiu

2 scoli din Sibiu lupta impotriva consumului de droguri, alcool si tutun in cadrul unui proiect desfasurat de catre Agentia nationala Antidrog, Mitropolia Sibiului si o parte dintre studentii de la Medicina. In cadrul programului elevilor li se prezinta nocivitatea celor trei vicii. Marti cei de la Scoala Numarul 25 din Valea Aurie au aflat de ce nu trebuie sa consume droguri.

Agentia Nationala Antidrog, Mitropolia Ardealului, DSV, OPC, studenti voluntari si multi altii, cu totii si-au dat mana pentru a lupta impotriva consumului de droguri legale sau ilegale. Acestia au pus la cale in colaborare cu scolile 13 si 25 din Sibiu un program de antidrog. In cadrul acestuia sute de elevi vor putea afla cat de nocive si cat de periculoase sunt aceste vicii. Copiii au fost cat se poate de repceptivi la mesajele transmise de catre cei de la Antidrog alaturi de partenerii lor. Urmatoarea actiune de acest gen va avea loc joi la scoala nr. 13 din Tiglari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poligonul de pe Poplacii ar putea fi dat totusi primariei

In timp ce primarul Sibiului spune ca MApN-ul a refuzat schimbul de terenuri pentru construirea unui nou Spital de Urgenta, presedintele Consiliului Judetean spune ca nu este asa. Cel din urma mai spune si ca raspunsul Ministerului nu poate trece peste o Hotarare de Guvern. In timp ce primarul Klaus […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro