Luna septembrie ridica cortina teatrului Gong

Hila Ovidiu

Stagiunea de toamna la Teatrul Gong se deschide saptamana viitoare. Cortina se va ridica pentru prima reprezentatie incepand de sambata 12 septembrie. Cel de-al doilea spectacol va avea loc duminica.

De sambata viitoare Teatrul Gong deschide stagiunea de toamna. Cortina se va ridica pentru prima data in septembrie in 12 la ora 18.00 cu „Jucati-va cu noi” un spectacol a carui regie o semneaza Mircea Corcoveanu. spectacolul spune povestea unui pui de leu caruia ii place sa cante si porneste intr-o calatorie din dorinta de a-si face prieteni cu care sa formeze o trupa. Pe langa distractie cei mici vor invata si ce inseamna pasiunea, curajul si loialitatea. Prima premiera este programata pentru 20 septembrie. Vorbim despre un spectacol in limba germana, dar care poate fi adaptat si in romana. Se intituleaza „Cei trei puercelusi care…sunt patru” si este un spectacol care zugraveste lumea cotidiana cu umor dar si sarcasm atunci cand este vorba despre bani si despre felul in care sunt ei facuti. Tot din septembrie revin si Atelierele de Sambata conduse de catre Aurelia Calinescu si simpaticul Rila Iepurila. Cei mici vor invata sa confectioneze papusi de teatru si marionete. Tot in septembrie vine in premiera si Harap Alb, un spectacol realizat de catre Gavriil Pintilie si care infatiseaza povestea asa cum a fost ea scrisa de catre Ion Creanga. Sibienii vor putea vedea spectacolul duminica 27 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum ar trebui iluminate corect oreasele?!

Iluminatul public din orasele romanesti este un adevarat dezastru. Sau cel putin asa sustin specialistii in domeniu. Acestia spun ca sunt recomandate corpurile de iluminat orientate catre sol care nu imprastie inutil lumina si care functioneaza pe led-uri. Specialistii spun ca sistemul de iluminat ne influenteaza sanatatea mai mult decat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro