Lucrari pe strada Timisoara

Hila Ovidiu

Strada Timisoara intra in modernizare. Contractul pentru executia lucrarilor a fost deja semnat iar avizul va fi emis in cursul acestei luni. Valoarea lucrarilor este de aproximativ 250 de mii de euro.

03.03.2015 14:26O noua strada din cartierul Terezian intra in lucru. Este vorba despre Timisoara. Pana in acest moment in zona a fost modernizata strada Arad, iar lucrarile la Deva si Kiev sunt aproape de finalizare. Reamintim faptul ca pe Kogalniceanu se construieste un viaduct. Pentru strada Timisoara municipalitatea sibiana a pus la bataie suma de aproape 250 de mii de euro. Lucrarile presupun modernizarea retelelor de apa si canalizare, iar mai apoi asfalt si trotuare. Lucrarile se vor intinde pe o perioada de 8 luni de zile, iar avizul de incepere a acestora va fi dat in martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un nou deces din cauza gripei

Gripa face o a treia victima la Sibiu. Este vorba despre o femeie de 58 de ani din Mosna. Directia de Sanatate Publica cere medicilor de familie sa acorde o atentie deosebita suspiciunilor de gripa mai ales in cazul persoanelor aflate in categoriile de risc. In doar 2 saptamani de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro