Lucrari pe principalele artere ale orasului

Hila Ovidiu

Pregatirile de infrastructura pentru summitul de anul viitor sunt in toi. Lucrarile la strazi sunt prioritare. Momentan se intervine pe tronsoane noi din Calea Dumbravii si Alba Iulia.

Pe Calea Dumbravii se frezeaza stratul de asfalt existent in vederea inlocuirii acestuia cu unul nou. Asfaltarea este programata pentru acest weekend iar interventiile se vor face fara inchiderea totala a traficului. In zona centrala a orasului se continua interventiile pentru montarea noilor parapeti. De asemenea se lucreaza la frezarea stratului vechi de asfalt pe Alba Iulia si inlocuirea acestuia cu unul nou. Si aici vor fi devieri temporare ale traficului pentru a permite asfaltarea. De saptamana viitoare incep si lucrarile pe strada Alexandru Odobescu. Aici se va interventi pentru reparatii la pavaj. Lucrarile vor avea loc pe tronsonul dintre Teatrul Gong si strada Mitropoliei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident cu 3 masini pe Kogalniceanu

Nerespectarea regulilor de circulatie duce la producerea de accidente rutiere. In urma unui eveniment de circulatie produs pe strada Mihail Kogalniceanu o femeie a fost ranita. Accidentul s a produs pe fondul nepastrarii distantei dintre autovehicule. Accidentul s-a produs in jurul orei 13.00 pe strda Mihail Kogalniceanu din Sibiu. pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro