Lucrari pe Magheranului

Hila Ovidiu

Inca o strada din Sibiu a intrat in modernizare. Este vorba despre strada Magheranului. Aceasta este parte a pachetului in baza caruia vor fi modernizate Otelarilor, Macaralei si Calea Gusteritei.

strada-inchisaPrimele interventii se fac deja pe tronsonul dintre Viaductul Mihail Kogalniceanu-Calea Surii Mici si strada Paris. Constructorii au inceput cu reabilitarea retelei de apa. Aceasta portiune de strada va fi inchisa traficului pana la finele acestui an. Locatarilor din zona li se va permite totusi accesul. Pana la sfarsitul lui 2015 pe Magheranului se va reabilita infrastructura rutiera, vor fi refacute carosabilul si trotuarele, spatiile de parcare iar acolo unde va fi nevoie vor fi relocati stalpii de iluminat public. Lucrarile au o valoare de mai bine de 3,9 milioane si sunt parte a pachetului ce include reabilitarea strazilor Otelarilor, Macaralei si Calea Gusteritei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie sporita!!!

Anumite segmente de drum din judetul nostru sunt adevarate capcane pentru soferii care le tranziteaza. Si asta pentru ca au pe margine vegetatie inalta care opreste patrunderea razelor de soare lasand carosabilul umed pentru mai mult timp. Politistii va spun care sunt segmentele de drum cu risc si cum le […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro