Lucrari pe inca 5 strazi

Hila Ovidiu

Inca cinci strazi intra in lucru in perioada urmatoare. Prima dintre ele este strada Ion Neculce unde echipele de drumari isi vor incepe treaba chiar de luni, 25 iunie. De asemenea la foc continuu se munceste si pe celelalte strazi unde lucrarile au inceput anterior.

Lucrarile stradale sunt in plina desfasurare in aceasta perioada. Vremea buna le da constructorilor ragazul de care au nevoie pentru a incepe noi lucrari sau pentru a le finaliza pe cele incepute deja. In perioada imediat urmatoare alte 5 strazi vor intra in programul de interventie al drumarilor. Pe una dintre cele 5 strazi s-au si inceput deja lucrarile. Este vorba despre strada Masinistilor unde se lucreaza pentru introducerea noii retele de apa. Aici lucrarile vor dura 8 luni. De luni se va inteveni si pe strada Neculce unde se vor inlocui bordurile, se vor reface trotuarele si se va repara carosabilul. Lucrarile pe acesasta strada vor dura pana la mijlocul lunii august. De la inceputul lunii urmatoare vor intra in lucru si strazile Dobrogei, Soima si Asachi unde se va interveni pentru lucrari la retele si carosabil. Finalizarea lucrarilor este programata peste 6 luni. In plin proces de desfasurare sunt lucrarile de pe strazile Faurului, Turnisorului, Teilor, Iosif, Prejbei, Resita, Hochmeister, Privighetorii, Sion, Brazilor, in intreg Cartierul Tineretului dar si pe strazile Caramidariei, Timotei Popovici, Lucian Blaga, Ceferistilor, Oituz si Noica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mic dejun cu Thoas Gerlach

Consulul general al RFG la Sibiu, Thomas Gerlach, a fost invitatul de onoare al Micului Dejun al Barbatilor, gazduit sambata dimineata de Academia Evanghelica din Sibiu. Cum mai are doar un an de mandat in Romania, consulul a prezentat un referat cu titlul „Diplomat într-o tara prietena. O apreciere (ne)critica” […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro