Lucrari pe Calea Gusteritei si Lupeni

Hila Ovidiu

De luni intra in lucru un nou tronson din Calea Gusteritei. Lucrarile sunt de mare amploare asa ca portiunea de strada va fi inchisa traficului. Tot de luni incep si lucrarile de modernizare a retelei de apa pe strada Lupeni.

images

Lucrarile pe noul tronson din Calea Gusteritei incep luni. Portiunea de strada va fi inchisa traficului pana la finele anului. Vor fi insa libere atat intersectia dintre Calea Gusteritei cu Sebastian Bach cat si intersectia cu Ana Ipatescu. Soferii pot ajunge astfel dinspre Lazaret spre Gusterita. Cei care vor sa ocoleasca zona cu lucrari pot folosi strazile Garii si Moara de Scoarta. Tot de luni se da si startul lucrarilor pe strada Lupeni. Aici se va interveni pentru modernizarea retelei de apa. Vor fi inlocuite conductele si se vor amenaja noile bransamente. Lucrarile vor dura doua luni si jumatate insa se va interveni in conditii de trafic. Soferii care doresc sa ocoleasca santierul pot folosi ruta Moara de Scoarta- Viitorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Beat la volan. Si fara permis!

La 20 de ani un tanar s-a ales cu dosar penal dupa ce a provocat un autoaccident. Pustiul a consumat alcool iar apoi a urcat la volan. Intr-o curba a pierdut controlul si a daramat gardul unor localnici. Autoaccidentul s-a produs in cursul dupa amiezei in Porumbacu de Jos. De […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro