Lucrari la strazi si modificari in trafic

Hila Ovidiu

Lucrarile la strazi continua. De joi au fost demarate interventii la reteaua de apa pe strada Felinarului, in weekend se va lucra Andrei Saguna si in zona podului peste Cibin de la piata, iar din 20 octombrie incep lucrarile si pe Constantin Noica.

dexIn zona podului de la Piata Cibin s-a inchis deja cate o banda pentru a se putea lucra la retelele de utilitati. De sambata se va trece la amenajarea podului pietonal peste Cibin. Constructia va avea 40 de metri lungime si 3 latime. In zona viaductului Vasile Aron se va interveni pentru cablajul metropolitan si pentru sistemul de iluminat. Lucrarie se vor face pe timp de noapte pentru a nu afecta traficul. De joi au inceput lucrarile la reteaua de apa si pe strada Felinarului. Primul tronson intrat in lucru este cel dintre General Magheru si Movilei. Portiunea de drum este inchisa traficului. Cat vor dura interventiile tronsonul circulabil dintre Movilei si 9 Mai va fi cu dublu sens. Pe weekend se va turna noul strat de asfalt pe Andrei Saguna. Cei care circula dinspre Piata Unirii vor putea folosi Saguna insa cu restrictii iar cei care vin de pe Alba Iulia vor fi deviati pe Transilvaniei. De luni incep lucrarile si pe Noica. Vor dura pana la finele lunii noiembrie. In aceasta perioada se vor monta noi borduri si se va turna un nou strat asfaltic. Lucrarile se vor efectua sub trafic cu inchidera alternativa a benzilor. De asemenea pe strada Tribunei la intersectia cu Centumvirilor se va instala un stop. Astfel autoturismele care circula dinspre Centumvirilor vor trebui sa cedeze trecerea celor care vin din Piata Armelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ieri beat, fara permis, cu o masina furata, azi...arestat

Soc si groaza pentru un locuitor din Jina. Barbatului i s-a furat masina de lux din fata casei. Speriat omul a alertat autoritatile. Politistii l-au prins la scurt timp pe hot. Asa au aflat ca cel din urma era beat si nu avea nici macar permis de conducere. Un barbat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro