Lucrari la strazi

Hila Ovidiu

Weekendul nu aduce doar vreme frumoasa si dor de duca, ci si lucrari la strazi. In timp ce unii se odihnesc, angajatii de la drumuri nu mai contenesc cu interventiile stradale. Mihai Viteazu si Octavian Goga sunt doua dintre arterele orasului care vor fi inchise temporar. Lucrari se vor desfasura si pe Avram Iancu incepand cu prima zi a lunii viitoare.

 

In weekend angajatii de la drumuri nu au liber. Acestia vor interveni pe 2 artere principale din oras. Este vorba despre Bulevardul Mihai Viteazu si Strada Octavian Goga. Lucrari vor avea loc si pe Avram Iancu, dar numai din 1 octombrie. Goga se va inchide pe un sens la capatul dinspre strada Argesului. Pe toata perioada weekendului aici vor avea loc lucrari de modernizare a retelelor de canalizare. In intersectie se va putea totusi patrunde pe sensul dinspre Goga spre Argesului. Tot in weekend se va lucra si pe Mihai Viteazu. Aici se vor efectua interventii la reteaua de canalizare iar constructorul va traversa bulevarsul in zona bisericii de la intersectia cu Nicolae Iorga. Va fi necesara devierea traficului pe celalalt sens pe o portiune a strazii.Din prima zi a lunii viitoare cei care se ocupa de retelele de electricitate vor sapa un sant in trotuare pentru introducerea cablajelor pe Avram Iancu. Lucrarea se va desfasura pe protiunea dintre Piata Mare si strada Felinarului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tepe la hartie igienica

Mii de promotii sclipesc pe rafturile magazinelor dar, asta nu inseamna ca trebuie sa le si cumparam. Comisarii de la protectia consumatorului au retras de la comercializare sute de baxuri de hartie igienica, iar proprietarii de magazine au fost sanctionati pentru practica, comerciala inselatoare. Asta pentru ca promotia de genul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro