Lucrari la strazi

Hila Ovidiu

Dupa lucrari la giratorii, urmeaza noi lucrari stradale. Firmele contractate de municipalitate vor interveni pentru reparatii la carosabil atat pe strazi mici cat si pentru cele din pachetele contractate cu ajutorul BERD. Dupa finalizarea lucrarilor pe o serie de strazi se vor institui sensuri unice.

Lucrarile de modernizare a strazilor din cartiere continua si in aceasta luna. Se lucreaza intens si chiar se apropie de final interventia pe strada Faurului. Aici deja se realizeaza lucrarile la iluminatul public. in ceea ce priveste pachetele finantate de BERD se intervine pe St. O. Iosif, Asachi, Soima, Teilor, Hochmeister, Ion Sion, Brazilor Masinistilor si Prejbei. Lo ora actuala muncitorii de la drumuri intervin pentru diferite lucrari in Piata Iancu de Hunedoara, strada Neculte, strada Copernic, strada Lucian Blaga si pe strada Timotei Popovici. De asemenea se intervine in statiunea Paltinis unde se executa reparatii la carosabil. In Cartierul ZTineretului se continua asternerea stratului de uzura pentru ca cei care tocmai ce au primit cele mai bine de 120 de loturi sa aibe la poarta si asfalt nu doar retelele de utilitati. Odata cu finalizarea lucrarilor pe anumite strazi vor fi institutite si noi sensuri unice pe anumite strazi. Vorbim despre stradute din zona strazii Andrei Saguna si Calea Poplacii. Astfel incepand de luni 6 august odata cu debutul lucrarilor pe strada Dealului ce vor avea loc pe tronsonul dintre Saguna si Banatului va fi inchisa strtada timp de doua spatamani; aici se va circula pe rute ocolitoare atata timp cat va dura reparatia trotuarelor si a bordurilor. Dupa finalizarea lucrarilor de pe Dealului va intra in reparatii Bulevardul Victoriei pe tronsonul dintre Banatului si Saguna. Cand cele doua lucrari vor fi gata se va interveni pentru instituirea sensurilo unice pe Saguna, Dealului, Banatului si Bulevardul Victoriei tocmai portiunea dintre Banatului si Saguna.  Strada Vasile Alecsandri va fi de asemenea inchisa pentru lucrari o luna de zile. Si in zona Calea Poplacii se vor institui sensuri unice. Astfel strada Valea Aurie va avea sens unic intre Sibiel si Poiana iar pe strada Poiana se va stabili sens unic intre Valea Aurie si Ludos. Lcrari stradale vor mai avea si in zonele in care se intervine pentru retelele de gaz, apa si canalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Jandarmii si folclorul

Jandarmii sibierni vor fi mobilizati in acest sfarsit de saptamana pentru a asigura ordinera si linistea publica la doua mari evenimente folclorice care se desfasoara in judetul Sibiu. Acestia vor participa la Festivalul International de Folclor “Cantecele Muntilor”, desfasurat la Sibiu, si la Festivalul “Sus pe muntele din Jina”. In […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro