Lucrari la strazi

Hila Ovidiu

Demareaza o noua serie de lucrari stradale. Strazile Rahovei si Ceferistilor urmeaza sa beneficieze de  reparatii incepand din aceasta saptamana sau de la inceputul celei viitoare. Concomitent se intervine si pentru refacerea carosabilului in urma interventiilor la retelele de utilitati.

Incepand de joi strada a intrat in reparatii pe tronsonul dintre Bulevardul Mihai Viteazul si Bulevardul Vasile Milea. Aici vor fi realizate lucrari pe portiunile afectate de trecerea traficului greu inainte de a fi data in folosinta centura ocolitoare. Se estimeaza ca interventiile vor dura aproximativ 2 saptamani.

De luni, 23 aprilie vor incepe lucrarile si pe strada Ceferistilor. Aici intr-o luna de zile se va interveni pentru schimbarea bordurilor si pentru refacerea carosabilului. O parte din lucrarile deja incepute se vor incheia in perioada imediat urmatoare. Este vorba despre strada Nicolaus Olahus unde interventiile se vor incheia saptaman viitoare si despre Bulevardul Victoriei si strada Dealului unde lucrarile vor fi finalizate iar strazile redate traficului pana la finele lunii mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A scazut rata somajului

Somajul este  in scadere la Sibiu. Odata cu sosirea primaverii a inceput si sezonul joburilor sezoniere. La ora actuala rata somajului pe judet este de 4,21 la suta. La ora actuala inregistrati sunt 7855 de someri cu 332 mai putini decat in luna anterioara. Cei mai multi someri, 4700 sunt […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro