Lucrari la strazi

Hila Ovidiu

Lucrarile la strazi continua si in perioada urmatoare. Pana vineri seara va fi turnat si ultimul strat asflaltic pe Moara de Scoarta iar din 18 aprilie incep lucrarile pe strada Plugarilor.

lucrari-straziOperatiunea de turnare a asfaltului pe Moara de Scoarta a inceput inca din aceasta dimineata si va fi gata pana vineri seara. Pana acum pe aceasta artera a orasului au avut loc lucrari la canalizare si infractructura. Cat vor dura operatiunile de turnare a stratului asfaltic circulatia va fi restrictionata alternativ, pe o banda, circulandu-se intr-un singur sens, cel dinspre Lupeni spre Viitorului. Din 15 aprilie incep lucrari la reteaua de gaz pe Rozdesti si Garii. Interventiile vor dura aici pana in 6 mai. Si tot interventii la reteaua de gaz vor avea loc incepand din 2 aprilie pe Timotei Cipariu. Aici lucrarile vor dura pana in data de 2 mai insa circulatia nu va fi inchisa complet. Din 18 aprilie incepe o mare lucrare de modernizare. Este vorba despre interventiile ce vor avea loc pe strada Plugarilor. Artera este parte a pachetului compus de strazile cuprinse in zona Calea Poplacii-Calea Dumbravii. Valoarea contractului total este de mai bine de 3,3 milioane de lei. Pe strada Plugarilor pana la acest moment s-a intervenit pentru refacerea retelei de apa si a celei de gaz. Primele lucrari care se vor face din 18 aprilie vor fi cele de modernizare a retelelor de canalizare pe tronsonul dintre strazile Ostirii si Rahovei. Traficul va fi inchis complet pe aceasta portiune de drum pana la finalizarea lucrarilor programate pentru 1 iunie. Santierul se va muta apoi pe cel de-al doilea tronson al strazii cuprins intre Calea Cisnadiei si strada Rahovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferi fara permis

Sarbatoarea Pascala aduce dosare penale pentru 2 barbati prinsi de politistii rutieri la volan fara permis. Ambii soferi de ocazie sunt din Agnita. Primul dintre ghinionisti este un barbat de 41 de ani din Agnita. Acesta a fost oprit pe o strada din oras pentru un control de rutina. Asa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro