Lucrari la spatiul de joc al Stadionului Municipal

stiri redactie

Stadionul Municipal ar putea avea in curand gazon nou! Firma care a castigat licitatia de continuare a lucrarilor pe arena sportiva din oras niveleaza in aceste zile terenul pentru a pregati asternerea ierbii. Sulurile cu gazon au fost deja aduse la Sibiu.

Dupa o prima etapa de modernizare cu peripetii si depasiri de teremene in ceea ce priveste stadionul, municipalitatea a semnat in prima saptamana a acestei luni contractul de continuare a lucrarilor cu o alta firma din Sibiu. Pentru suma de aproape 5 milioane de lei, castigatoarea licitatiei trebuie sa se ocupe de refacerea suprafetei de joc.

Lucrarile includ decopertarea terenului de joc, montarea unui sistem de drenaj a apei, montarea unui sistem de irigatii a gazonului, un sistem de incazlire pentru deszapezirea rapida a gazonului pe timp de iarna si asternerea stratului de inradacinare a noului gazon. Lucrarile trebuiesc finalizate in termen de 75 de zile. Din termenul limita au trecut pana acum 12 zile asa ca muncitorii mai au 63 de zile la dispozitie sa finalizeze lucrarea.

Pana luni in jurul orei 14.00 firma care se ocupa de lucrari decopertase suprafata de joc si se lucra la nivelarea terenului. In zona activau un excavator si un utilaj cu lama. De asemenea in curtea stadionului sunt adapostite si suluri cu gazon. Este foarte posibil ca acestea sa fie folosite pentru a acoperi suprafata de joc a Stadionului Municipal Sibiu.

In timp ce Primaria se chinuie sa puna la punct stadionul, FC Hermannstadt, echipa Sibiului trece prin momente grele dupa ce a pierdut doi dintre cei mai importanti oameni din ierarhie. Ne referim aici la Teodor Birt care a parasit echipa la finele saptamanii trecute si la Marius Lungu care si-a dat demisia de onoare in cursul acestei saptamani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Targul Olarilor revine la Sibiu

Ultima zi din august si prima din septembrie sunt si in acest an dedicate olaritului. Cel mai longeviv eveniment de acest gen, Targul Olarilor, ajuns la editia cu numarul 53 revine in Piata Mare cu produse gata confectionate si demonstratii practice pentru cei curiosi sau cei care, de ce nu, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro