Lucrari incheiate

Hila Ovidiu

S-au incheiat lucrarile de asfaltare la drumul judetean Rasinari – Poplaca – Orlat. Dupa 2 ani de cand a fost inceput acesta a avut receptia finala la inceputul saptamanii acesteia. Cei aproape 14 kilometri de  drum a fost de peste 17, 5 milioane de lei.

DJ 106 D Rasinari-Poplaca-Orlat a fost realizat cu fonduri europene. In cadrul proiectului au fost realizate lucrari de modernizare a drumului si constructia  mai multor poduri. De asemenea s-au inlocuit 17 podete transversale, s-au decolmatat alte 5, s-au realizat 20 de intersectii cu alte drumuri, s-au executat 4 kilometri liniari de rigole betonate iar pe tronsonul ce duce la Manastirea Rasinari s-au pus indicatoare de circulatie si s-a marcat drumul. Lucrarile au durat aproximativ doi ani si au costat mai bine de 17,5 milioane de lei dintre care contributia Consiliului Judetean a fost de aproximativ 300 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Talhari dupa gratii

Patru tineri au ajuns pe mana politistilor dupa ce au comis mai multe infractiuni cu violenta. Cei patru au patruns in punctele de lucru ale unor firme de constructii si, dupa ce au agresat si legat persoanele care asigurau paza, au sustras diferite bunuri. Trei dintre ei au ajuns dupa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro