Lucrari finalizate la Marternitate

Hila Ovidiu

Dupa ani de asteptari, Blocul Materno-Infantil al spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu a fost complet reabilitat. Lucrarile au costat mai bine de 25 de milioane de lei. Maternitatea sibiana se aliniaza la momentul de fata la standardele europene.

06.04.2015 09:58

Blocul Materno-infantil este compus din doua corpuri. In urma lucrarilor de reabilitare vor functiona 45 de saloane de doua paturi cu grupuri sanitare proprii, unul cu un pat, 6 sali de nasteri, 3 sali de operatii, 3 saloane ATI neonatologie, 3 sali pentru prematuri, 4 saloane de Terapie Intensiva pentru femei, 3 sali de mese, ascensoare noi, ultramoderne si birouri pentru personalul medical. La inaugurare a participat si secretarul de stat Iulian Chiriac.Cladirea a fost sfintita de IPS Laurentiu, insotit de preoti.A fost facuta apoi o vizita in toata cladirea. Iulian Chiriac aomis ca pana in toamna va fi schimbat si mobilierul. Cladirea se ridica acum la standarde europene si poate fi considerata una dintre cele mai moderne din Romania. Unul dintre motivele pentru care s-a intarziat foarte mult cu lucrarile este si refacerea tuturor planurilor initiale dupa tragedia de la Maternitatea Giulesti din Bucuresti punandu-se accent pe securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Olimpiada micilor mestesugari

Cei mai mici…mari mestesugari si-au dat intalnire incepand de marti la Biblioteca Astra in cadrul fazei judetene a Olimpiadei “Mestesuguri artistice traditionale”. Fiecare elev a incercat sa impresioneze juriul prin mestesugul care il practica. Vorbim aici despre cusut, tesut, impletit, pictura traditionala si chiar olarit. Cei mai buni mici mestesugari […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro