LUCRARI DE REABILITARE LA SEDIUL PRIMARIEI

Hila Ovidiu

Au inceput lucrarile de reabilitare la sediul Primariei din centrul orasului. Valoarea investitiilor este de aproape 450 de mii de lei. Cu acesti bani se va reface soclul cladirii si vor avea loc interventii la ferestre si usi.

De luni au inceput lucrarile pentru reabilitarea cladirii Primariei din centrul orasului. De interventii se va ocupa o firma din Satu Mare care pentru aproape 450 de mii de lei va reabilita atat soclul cladirii cat si ferestrele acesteia.  Lucrarile cer insa interventia unor specialisti in domeniu tinand cont ca vorbim despre un imobil istoric.

Conform caietului de sarcini cladirea ar urma sa beneficieze de o reconditionare a placajului de piatra a soclului, completari ale acestuia acolo unde este cazul, de refacerea rosturilor si tratarea lor cu solutii de protectie de un tratament de hidrofobizare a suprafetelor de piatra si de lucrari de vopsire a ferestrelor, de inlocuire a elementelor metalice, de reparatii ale acestora. Pentru ca mediul nu o permite o parte dintre elementele cladirii vor fi demontate, reabilitate in atelierele firmei castigatoare a licitatiei si remontate ulterior dupa tratamentele specifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VITEZA SI CONDITIILE METEO NEFAVORABILE DUC LA PRODUCEREA DE ACCIDENTE RUTIERE

Viteza face din nou victime. Doua accidenterutiere s-au produs in cursul acestei zile pe drumul dintre Sibiu si Valcea. Politistii ii sfatuiesc pe sibieni sa circule cu prudenta mai ales acum cand traficul este ingreunat de conditiile meteo. Primul eveniment rutier s-a produs in jurul orei 12.00, pe DN7, in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro