Lucrari de modernizare pe inca patru strazi

Hila Ovidiu

Primaria a semnat contractele de modernizare pentru inca patru strazi. Arterele sunt situate in cartierele Hipodrom II si Terezian.
Reprezentantii Primariei spun ca modernizarea Aleii Haiducului face parte dintr-un proiect mai amplu de reabilitare a cartierului Hipodrom II. Contractul prevede modernizarea carosabilului si trotuarelor, amenajarea gurilor de scurgere pluviala, modernizarea iluminatului si instalarea tubulaturii pentru coborarea retelelor in subteran. Pe aceste lucrari municipalitatea va cheltui aproximativ 676 mii de lei, mai putin decat a fost prevazut initial. Lucrarile vor dura 3 luni. Pe strazile Ciocanului, Einstein si Dinamului vor avea loc interventii pentru carosabil si trotuae. Pe 2 dintre strazi vor fi reabilitate si retelele de apa si canalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se cauta asistenti maternali

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sibiu cauta asistenti maternali. La momentul de fata aproximativ 150 de sibieni indeplinesc functia de asistent maternal. Numai anul trecut au fost incadrate pe aceasta functie 8 persoane. Cei care vor sa devina asistenti maternali profesionisti mai trebuie sa aiba domiciliul in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro