Lucian Gancea, comemorat de Ziua Politiei

Hila Ovidiu

Politistii romani care au fost ranioti la datorie anul trecut, nu au fost uitati de Ziua Politiei. Ei au primit placheta pentru merite deosebite. Singurul politist care si-a pierdut viata la datorie, sibianul Lucian gancea, a fost inaintat in grad post mortem, iar tatal sau a primit din partea conducerii IGPR, plecheta de merit si drapelul Romaniei.

Memoria Sublocotenentului Lucian Gancea, singurul politist cazut la datorie anul trecut, a fost cinstita cum se cuvinte in cadrul evenimentelor dedicate Zilei Politiei Romane. Insusi Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, impreuna cu Inspectorul General al Inspectoratului General al Politiei Romane, Liviu Popa, i-au inmanat tatalui politistului sibian hrisovul si drapelul Romaniei, in semn de respect si cinstire a memoriei fiului cazut la datorie. Politistii din intreaga tara care au fost raniti la datorie anul trecut, au fost decorati la Sibiu, in cadrul manifestarilor dedicate Zilei Politiei Romane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Politiei Romane, marcata cu mare fast la Sibiu

Ministrul de Interne,  Gabriel Berca si toti sefii din IGPR s-au aflat astazi la Sibiu, pentru a lua parte la manifestarile dedicate Zilei Politiei Romane. Piata Mare din Sibiu a fost scena pe care a defilat tehnica de varf aflata in dotarea Politiei Romane, dar si locul de desfasurare a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro