Luati loc, va rog!

Hila Ovidiu

Este inca vara, temperaturile sunt  cum nu se poate mai potrivite iar sibienii adora sa stea sa se relaxeze in parc. In sprijinul lor vine si municipalitatea care amplaseaza in oras alte 400 de bancute noi-noute. Acestea vor fi amenajate in spatii noi sau le vor inlocui pe cele existente dar foarte deteriorate.

Doriti sa luati un loc??? Poftiti, va rog! Asa ar putea suna invitatia muncicipalitatii catre sibienii dornici sa stea la o gura de aer proaspat in parc sau orice alta zona a orasului. Primaria Sibiu a achizitionat 400 de noi bancute. Bancile vor aparea in oras in perioada imediat urmatoare. Licitatia a fost deja incheiata, castigatoare desemnata o firma din Valcea, iar in cateva zile vor fi livrate primele 150 de banci. Restul de 260 vor fi livrate in termen de 60 de zile lucratoare de la semnarea contractului. Barncutele vor avea un singur picior care va fi ancorat in pamant. Acestea sunt lungi de 2 metri si au o latime de 58 de centimetri. Suportul va fi din otel zincat peste care s-a aplicat vopsea ecologica. Bancile vor aparea in parcuri si zone de joaca. Cele 410 bancute au costat mai bine de 365 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CJ vrea depozite pentru produsele agro alimentare

O piata volanta si macar un depozit de pastrare a marfurilor agro-alimentare. Acestea sunt ambitiile actuale ale Consiliului Judetean pentru a sprijini producatorii din Sibiu. Iar daca pana la constructia depozitelor o sa mai treaca putin timp, piata volanta va fi inaugurata chiar in prima zi a lui septembrie.   […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro