Locuri de munca vacante

Hila Ovidiu

Aproape 400 de locuri de munca. Atatea sunt disponibile prin Ajofm Sibiu la ora actuala. Mare parte dintre ele se adreseaza persoanelor cu studii medii, dar nici cei care au terminat o facultate nu se pot plange. Cei din urma au de ales din 39 de oferte special pentru ei.

Asa cum ne-am obisnuit majoritatea posturilor disponibile vizeaza municipiul resedinta de judet. Aici 50 de angajatori cauta forta de munca si ofera spre ocupare nu mai putin de 176 de locuri de munca in diferite domenii. La Medias sunt disponibile 75 de joburi, la Cisnadie 60, la Agnita 53 iar la Dumbraveni 9. din totalul locurilor de munca oferite 334 sunt pentru muncitori necalificati sau calificati in diferite ramuri. Restul de 39 de posturi disponibile ii vizeaza pe cei cu studii superioare. Aici se cauta administratori financiari, agenti de servicii clienti, consilieri juridici, directori, ingineri, programatori sau sefi de formatie in diferite ramuri industriale.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie la sursele de incalzire

Meteorologii spun ca acesta este ultimul weekend in care ne mai bucuram de caldura. De luni vremea se raceste, asa ca e cazul sa trecem la hainele groase si evident sa pornim instalatiile de incalzire in locuinte. Iar pentru a nu avea probleme cu sistemele de incalzire reprezentantii ISU ne […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro