Locuri de munca in strainatate pentru specialisti in domeniul medical

Hila Ovidiu

Si cei care vor locuri de munca in strainatate au avut de ziua femeii sansa de a aplica pentru postul  la care au visat. Si asta pentru ca joi a poposit la Sibiu cel mai mare targ de cariere in domeniul medical din Europa. Doritorii au putut aplica pentru oferte in Marea Britanie, Germania, Franta, Elvetia, Belgia, Norvegia, Suedia si Danemarca.

Timp de cateva ore cel mai mare targ de cariere in domeniul medical din intreaga Europa a poposit si la Sibiu. Evenimentul ce are loc de doua ori pe an in peste 20 de tari de pe batranul continent vine sa faca medierea intre cei aflati in cautarea unui loc de munca in Europa si cei care vor sa angajeze. In tara noastra targul a trecut prin mai multe orase si a adus cu sine o oferta de sute de locuri de munca pentru medici si asistente in tari ca Marea Britanie, Germania, Elvetia, Franta, Belgia, Norvegia, Suedia si Danemarca. La Sibiu cateva zeci de tineri absolventi sau cu ceva experienta in domeniul medical au venit sa isi lase cate un cv in speranta ca vor obtine un loc de munca intr-una din tarile care cauta specialisti in medicina din tara noastra. Cu totii viseaza sa profeseze si sa se specializeze acolo, dar si sa beneficieze de salariile mult mai mari decat cele din sistemul sanitar romanesc. Persoanele care au vizitat targul au avut ocazia si de a-si realiza gratuit un video cv.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A crescut oferta de locuri de munca vacante pentru Sibiu

Peste 200 de locuri de munca vacante pot fi ocupate in aceasta saptamana. Cei aflati in cautarea unui job, indiferent ca este pentru studii medii sau pentru studii superioare au de ales dintre ofertele puse la dispozitie de 54 de angajatori din judet. Cele mai multe posturi vacante sunt in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro