Locuri de munca in strainatate

Cei care vor sa isi construiasca un viitor stralucit in strtainatate au la dispozitie in aceasta perioada, prin serviciul Euroe, mai bine de 500 de locuri de munca vacante. Lideri in angajari de aceasta data sunt olandezii care pun la bataie aproximativ 30% din numarul total de oferte valabile.

Olandezii pun la bataie 188 de posturi pentru culegatori de fructe, procesori de flori, muncitori necalificati in gradinarit, agricultura si horticultura dar si instalatori sau operatori pe masini si utilaje folosite pentru fabricarea alimentelor.

In Germania, una dintre destinatiile favorite ale romanilor care iau drumul strainatatii, sunt disponibile un numar de 136 de locuri de munca vacante, majoritatea in hoteluri si pensiuni. Se cauta bucatari si specialisti in gastronomie, receptionari, cameriste, personal pentru curatenie sau ospatari. La acestea se adauga posturi pentru manipulanti  de marfuri, specialisti in confectionarea mobilei, electricieni, ingrijitori de batrani, instalatori, parchetari, tamplari, lacatusi, specialisti si consultanti IT, dezvoltatori software, zidari, mecanici si electronisti.

Oferta generoasa pentru romani au si angajatortii austrieci. Acestia ofera spre ocupare 84 de posturi vacantge pentru faiantari, instalatori, mecanici, stivuitoristi, electricieni, operatori CNC, tamplari sau montatori de mobila.

In Norvegia, o tara tot mai cautata de catre romani in ultima vreme pentru oportunitatile oferite celor care vor sa se stabileasca definitiv acolo, sunt disponibile 48 de locuri demunca vacante. Si aici se cauta tamplari, electricieni instalatori si ospatari dar si antrenori de gimnastica, tinichigii, vopsitori si mecanici auto.

Oferta din aceasta perioada mai contine 17 posturi vacante in Spania, 12 in Slovacia, cate 10 in Ungaria si Finlanda, 8 in Danemarca,5 in Belgia, 2 in Franta si un singur post, pentru programator, in Slovenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A inceput postul Adormirii Maicii Domnului

A inceput postul Adormirii Maicii Domnului. De marti seara s-a lasat secul iar credinciosii nu mai consuma produse de origine animala pana in 15 august. Traditia crestina spune ca se renunta la carne, lapte, oua si branza cu o zi mai devreme in anii in care ziua de 31 august […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro