Locuri de munca in Germania

Hila Ovidiu

Luna viitoare la Sibiu va avea loc o noua selectie pentru cei care vor sa lucreze in Germania. Sunt oferite 100 de posturi in domeniile gastronomic si hotelier. Selectiile se vor face in 9 si 10 octombrie, iar norocosii selectati vor lucra pentru salarii ce variaza intre 1500 si 2000 de euro.

Daca va doriti sa lucrati temporar in afara tarii acum este momentul. Angajatorii germani sunt foarte interesati de forta de munca romaneasca. Acestia vin cu o oferta de 100 de posturi vacante in domeniile hotelier si gastronomic. Se cauta bucatari, bucatarese, ajutoare de bucatari, ospatari, lucratori receptie si persoane pentru curatenie. Cei care vor sa obtina un astfel de loc de munca trebuie sa aibe o calificare profesionala in domeniu sau sa fie cu experienta pe segmentul pentru care aplica. Acestia trebuie sa detina si cunostinte de limba germana. Cei care intrunesc conditiile trebuie sa se inregistrerze in evidentele Ajofm Sibiu si sa aduca un dosar care sa contina copie dupa cartea de identitate sau o copie dupa pasaport cu valabilitate de minim 6 luni, un cv EUROPASS in limba germana, cazierul judiciar care sa ateste ca persoana respectiva nu are antecedente penale, o adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea „clinic sanatos” si o poza de tip pasaport. Selectia va avea loc in 9 si 10 octombrie, norocosii care reusesc sa obtina un post vor lucra in perioada octombrie-aprilie 2013 si vor castiga in medie intre 1500 si 2000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trupele militare romane nu se retrag definitiv din Afganistan

Romania va lua parte la noua misiune NATO din Afganistan, dupa 2014. Aceasta a fost una dintre deciziile care au foat luate in urma intalnirii Comitetului Militar al NATO de la Sibiu. Discutiile celor 28 de sefi ai apararii din statele membre NATO s-au axat  pe Planul Strategic pentru Afganistan […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro