Locuri de joaca noi

Hila Ovidiu

De la inceputul saptamanii viitoare municipalitatea sibiana trece la montarea noilor echipamente in locurile de joaca. De asemenea se continua montarea cosurilor de gunoi din ciment si metal. Vizate sunt parcurile si zonele de agrement.

Zone de joaca pentru cei mici vor fi amenajate in Parcul Titeica, Tiglari, Tineretului, strada Stefean cel Mare, Valea Sapunului, Resita, Aleea Streiu si strada Infanteristilor. Aici vor fi montate leagane cuib, leagane duble, carusele si echipamente de catarare. Montarea acestora va incepe de luni. De asemenea pana la ora actuala au fost montate 160 din cele 200 de cosuri de gunoi de tip nou. Acestea au fost instalate in Parcul Strand, Parcul Sub Arini, Parcul Tineretului, Parcul Astra, Parcul Terezian, Parcul Reconstructiei, pe aleea de la Gradina Zoo, Calea Dumbravii, Mihai Viteazu, Valea Aurie, strada Rusciorului, strada Gladiolelor, Calea Surii Mari si strada Lunga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibienii isi ridica greu carnetele de munca

Doar 46 de titulari s-au prezentat la ITM Sibiu pentru a-si ridica carnetele de munca, in luna mai. Din cele peste 43.000 de carnete pe care ITM le avea in pastrare la sfarsitul anului 2010, acum mai are doar 1.300. Sibienii nu se prea grabesc sa isi ridice carnetele de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro