Locuintele ANL vor putea fi cumparate in rate

Hila Ovidiu

Veste buna pentru cei care detin locuinte ANL. Din aceasta luna le pot cumpara si in rate. Exceptie fac apartamentele si garsonierele din blocul de pe strada Independentei.

indxNorocosii care au reusit sa obtina o locuinta in blocurile ANL din Sibiu au acum un motiv de bucurie in plus. Acestia pot deveni proprietari cu acte in regula ai locuintelor pe care le detin. Achizitia nu se face doar cu banii jos ci si in rate. Preturile difera in functie de zona. Singurele locuinte care nu sunt inca puse in vanzare sunt cele din blocul de pe strada Independentei. Acolo documentatia nu este inca finalizata prin urmare locatarii nu au inca de la cine cumpara garsonierele sau apartamentele. In viitorul apropiat insa si acestea vor putea fi scoase la vanzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Stream of love la Cinema Astra

Cinemateca Astra Film revine in forta de Ziua Indragostitilor. Vineri, in 13 va fi proiectata pelicula intitulata „Stream of love”. Filmul vorbeste despre iubirea la varste inaintate, un subiect aproape tabu in tara noastra. Filmul ridica un mare semn de intrebare, si anume daca fiecare dintre noi suntem sau nu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro