Locuinte pentru tineri

Hila Ovidiu

Veste buna pentru tinerii care viseaza sa se mute in casa noua. Pentru a stopa plecarea tinerilor din tara Guvernul si-a propus sa construiasca aproximativ 7 mii de locuinte pana in 2020. Alocarea bugetara va fi de 175 de milioane de euro.

Locuintele sunt destinate familiilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani care au venituri mai mici decat venitul mediu pe economie. Chiria pentru aceste locuinte va fi mult mai mica decat in cazul locuintelor private si va fi stabilita prin legislatia romana in acest domeniu.

Statisticile arata ca mai bine de 15 la suta dintre tinerii cu varste cuprinse intre 18 si si 35 de ani au fost plecati din tara cel putin 3 luni de zile pentru a lucra in strainatate. Sociologii spun ca daca nu va fi stopat cat mai urgent fenomenul migratiei tineretului in aproximativ 40 de ani tara noastra va avea o populatie imbatranita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sfanta Treime

Dupa Coborarea Sfantului Duh, crestinii ortodocsi au sarbatorit luni Sfanta Treime. Sibienii au luat cu asalt Catedrala Mitropolitana care si-a sarbatorit luni hramul. In cea de-a doua zi de Rusalii crestinii sarbatoresc Sfanta Treime. Sibienii au mers in cursul zilei de luni la Catedrala Mitropolitana. Biserica de aici si-a sarbatorit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro