“Local food, global change” la final

0
1123

Programul “Local food, global change” a ajuns la final, dupa 2 ani de derulare in cadrul Proiectului Erasmus. Elevi din 3 licee din tara si strainatate au invatat sa traiasca sanatos sis a consume doar alimente sanatoase. Din judetul nostru partener a fost Liceu Onisifor Ghibu. De la liceul sibian au ajuns in ultima etapa a proiectului desfasurata in Italia 6 profesori si 2 elevi. Scolarii din fiecare tara participanta au realizat brosuri informative, o carte cu povesti pe teme culinare, un calendar cu recomandari de alimente sanatoase pentru fiecare luna si chiar o carte de bucate. Munca elevilor si a profesorilor pe parcursul celor 2 ani de desfasurare a proiectului poate fi considerata un indreptar privind promovarea consumului de produse traditionale locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.