Programul “Local food, global change” a ajuns la final, dupa 2 ani de derulare in cadrul Proiectului Erasmus. Elevi din 3 licee din tara si strainatate au invatat sa traiasca sanatos sis a consume doar alimente sanatoase. Din judetul nostru partener a fost Liceu Onisifor Ghibu. De la liceul sibian au ajuns in ultima etapa a proiectului desfasurata in Italia 6 profesori si 2 elevi. Scolarii din fiecare tara participanta au realizat brosuri informative, o carte cu povesti pe teme culinare, un calendar cu recomandari de alimente sanatoase pentru fiecare luna si chiar o carte de bucate. Munca elevilor si a profesorilor pe parcursul celor 2 ani de desfasurare a proiectului poate fi considerata un indreptar privind promovarea consumului de produse traditionale locale.
Prezentare generală a confidențialității
Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.