Liniste de Sarbatori

Hila Ovidiu

Politistii rutieri sibieni au fost la datorie de Sfintele Sarbatori de Pasti, iar vigilenta lor a dat rezultate. Niciun eveniment rutier major cu consecinte grave nu s-a inregistrat in judetul Sibiu, la sfarsitul acestei saptamani.

In acest an politistii rutieri sibieni au avut parte de sarbatori linistite, din punct de vedere al evenimentelor rutiere grave. Daca anul trecut, de exemplu, chiar in Ziua de Pasti s-a produs un accident mortal pe DN 1, in acest an oamenii legii nu s-au confruntat cu evenimente rutiere majore, in ciuda conditiilor meteorologice nefavorabile, daterminate de ploile abundent. Cu toate acestea politistii rutieri sibieni au fost la datorie 24 de ore din 24 si au supravegheat traficul rutier pe principalele artere din municipiul Sibiu, dar si pe drumurile nationale si judetene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

6 nou-nascuti de Paste, la Sibiu

In acest an, iepurasul a venit cu cate un copil in dar pentru 6 mamici din Sibiu. Daca in noaptea de Inviere nu s-a nascut niciun copil, in  prima zi de Paste la maternitatea din Sibiu au vazut lumina zilei 6 bebelusi, 4 baietei si 2 fetite. Ziua de Paste […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro