Linii de garada in toate spitalele din judet

Hila Ovidiu

De Pasti toate cele 9 unitati spitalicesti ale judetului vor avea deschise liniile de garda. De asemenea veti gasi si farmacii deschise in caz ca aveti nevoie! Noi va spunem care sunt acestea.

Vor avea linii de garda Spitalul Judetean Sibiu, Spitalul de Pediatrie pentru sectiile de Infectioase, Chirurgie si Ortopedie pediatrica si Pediatrie, Spitalul de Boli Pulmonare, Spitalul Militar, Spitalul CF Sibiu. in judet vor asigura urgentele Spitalul Municipal Media, Spitalul Orasenesc Cisnadie si Spitalul Orasenesc Agnita. In caz de nevoie sunt si medici de familie care pot fi contactati in caz de urgenta. Daca nu reusiti sa dati de medicul dumneavoastra va puteti adresa centrelor de permanenta care vor avea program non-stop. Vorbim aici despre Centele Cedonia Sibiu, Saliste, Agnita si Avrig. Seviciul de Ambulanta si SMURD-ul vor fi la datorie in permanenta. In ceea ce priveste farmaciile vor fi deschise 4 in Sibiu. Vorbim aici despre farmacia de pe strada Constitutiei, cea de pe Bulevardul Mihai Viteazu, cea de pe strada Izvorului si cea de pe strada Nicolae Iorga. In Medias va fi deschisa o singura farmacie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie, radar!

Atentie, soferi!!! Politistii rutieri nu au liber de Pasti. Oamenii legii sunt in strada si sunt pregatiti sa ii sanctioneze pe toti cei care incalca legea! Nu calcati prea tare pedala de acceleratie si nu consumati alcool la volan daca vreti sa va pastrati permisul de conducere! Politistii rutieri ies […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro