Licitatie pentru extinderea si modernizarea UPU Sibiu

stiri redactie

Consililul Judetean pune la bataie 8 milioane de lei, bani europeni, pentru modernizarea, extinderea si dotarea Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean. Firmele interesate sa participe la licitatie se pot inscrie pana in 10 septembrie. Valoarea eligibila a contractului este de 6,3 milioane iar restul reprezinta cheltuieli neeligibile. Implementarea proiectului ar trebui sa dureze 18 luni.

Prin implementarea proiectului se urmareste modernizrea, extindrea si reabilitarea imobilului unde isi vor desfasura activitatea UPU si zona de urgente chirurgicale. Se doreste prin acest demers crearea conditiilor propice actului medical in ceea ce ii priveste pe angajatii spitalului dar si cresterea gradului de confort si siguranta a pacientilor.

Proiectul prevede extinderea prin crearea unui nou corp de regim parter plus etaj lipit de cladirea UPU actuala, realizarea unui acoperis cu terasa si etaj tehnic, amenajarea unui spatiu destinat gararii salvarilor, echiparea completa a interiorului cladirii dar si modernizarea registraturii.

Ca dotari, in cadrul proiectului vor fi achizitionate echipamente de ventilatie si un computer tomograf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tanar mort la Sibiel dupa ce s-a rasturnat cu tractorul

Tragedie la Sibiel! Un tanar si-a pierdut viata dupa ce a fost strivit de tractor! Salvatorii ajunsi la fata locului l-au resuscitat zeci de minute insa munca lor a fost in zadar. Nefericitul accident a avut loc marti pe un camp in apropiere de Manastirea Sibiel unde un barbat in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro