Licitatie pentru deszapezire si salubrizare

Hila Ovidiu

Primaria liciteaza serviciile de deszapezire si salubrizare. 4 firme s-au aratat interesate de obtinerea contractului cu o valoare maxima de 15 milioane de lei. Daca nu sunt contestatii, in luna decembrie se va sti cel mai probabil castigatorul licitatiei.

utilaje-deszapezirePrimaria Sibiului cauta cea mai buna firma care sa se ocupe in urmatorii 3 ani de salubrizarea orasului si de deszapezire pe timp de iarna. Licitatia a fost deja lansata iar suma maxima pe care o poate oferi municipialitatea este de 15 milioane de lei. S-au inscris in licitatie 4 firme, iar la acest moment ofertele sunt in analiza. Pana atunci, pentru a nu ramane cu strazile inzapezite in caz ca vine iarna municipalitatea a semnat un contract valabil pentru o luna de zile cu firma care pana la inceput de noiembrie s-a ocupat de salubrizarea orasului. Reprezentantii municipalitatii spun ca in situatia in care vor exista contestatii ale licitatiei contractul provizoriu va mai fi prelungit cu inca o luna de zile pana la anuntarea castigatorului si semnarea contractului valabil pentru urmatorii 3 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hoti din locuinte prinsi de politistii salisteni

Politistii de la Saliste au pus mana pe 2 infractori banuiti de comiterea mai multor furturi. In locuintele celor doi au fost gasite mai multe dintre bunurile furate. Unul dintre hoti a fost retinut pentru 24 de ore. Cei 2 jinareni cu varste de 15 si 25 de ani sunt […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro