Liber la scaldat

Hila Ovidiu

Apele de imbaiat din judet nu prezinta niciun pericol pentru populatie. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de catre cei de la Directia de Sanatate Publica. Acestia anunta controale pe toata perioada verii.

strand_06Pe timp de vara, la temperaturi cum au fost cele din ultimele zile, balaceala parca devine indispensabila. Ca e la rau, la strand, la Ocna sau in piscina gonflabila din curte nu conteaza! Apa sa fie. Dar pentru ca vorbim in mare parte de locuri publice de scaldat, cei de la DSP s-au gandit ca ar fi cazul sa se asigure de calitatea apei de imbaiat. Asa ca au inceput o serie de controale. De la fiecare loc de scaldat au plecat cu mostre de apa pe care le-au analizat apoi in laborator. Iar acum, au dat verdictul. Controalele vor fi refacute periodic pana in toamna cand se vor inchide strandurile si zonele de agrement specifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Paza buna trece primejdia rea

Dat fiind faptul ca saptamana trecuta din cauza ploii au avut loc mai multe accidente rutiere grave, politistii vin cu cateva sfaturi. Viteza redusa si prudenta in trafic va pot aduce acasa langa cei dragi in siguranta. Ploaia a facut saptamana viitoare mai multe victime. Ca si cum nu ar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro