Lebanm cainele ISU, campion la salvare si campion la competitiile MAI

Leban, cainele de salvare al pompierilor sibieni este campion national la competitia nationala de dresaj al cainilor de serviciu din Ministerul Afacerilor Interne. Patrupedul a reusit sa isi adjudece cea mai inalta pozitie a podiumului in cel de-al treilea an de participare la acest campionat.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Judetului Sibiu nu are doar pompieri de elita ci si caini de salvare la fel de valorosi. Leban spre exemplu, cel mai vechi caine de cautare salvare al ISU a reusit zilele acestea sa obtina locul I la campionatul de dresaj al MAI.

Alaturi de conducatorul sau, Andrei Constantin, patrupedul a reusit sa faca spectacol la Campionatul de dresaj al cainilor de serviciu din Ministerul Afacerilor Interne la sectiunea “caini de cautare-salvare in mediul urban”.

Acesta a fost cel de-al treilea an de participare la acest concurs. In anii anteriori Leban a reusit sa obtina doar locul II al podiumului.

In cei 10 ani de viata ai sai, patrupedul a fost alaturi de pompierii sibieni la zeci de interventii pentru cautarea unor persoane disparute. Desi este considerat veteran la varsta lui, cainele participa activ la antrenamentele si programele de pregatire specifice impreuna cu toate echipajele ISU.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS