LCK, procuror sef european de joi

stiri redactie

Controversata, aplaudata adesea dar si foarte contestata de-a lungul timpului, Laura Codruta Kovesi a urcat joi pe o noua treapta a carierei. A fost numita procuror sef european. Decizia a fost luata de catre membrii Consiliului Uniunii Europene cu 17 voturi din 22 posibile. Culmea este ca, printre cei care nu i-au acordat votul fostului sef al DNA se numara chiar reprezentantii tarii noastre.

Laura Codruta Kovesi si-a inceput cariera in 1995 ca procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu urmand ca din `99 sa fie procuror la Tribunalul Sibiu. Din 2000 si pana in 2002 a detinut functia de procuror sef al Biroului de Combatere a Coruptiei si Criminalitatii Organizate din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu iar de aici a inceput ascensiunea. Din 2004 la lucrat la DIICOT iar din 200 6 a detinut functia de procuror general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

70 de scolari si-au inceput anul de invatamant cu rechizite donate de Crucea Rosie

Controversata, aplaudata adesea dar si foarte contestata de-a lungul timpului, Laura Codruta Kovesi a urcat joi pe o noua treapta a carierei. A fost numita procuror sef european. Decizia a fost luata de catre membrii Consiliului Uniunii Europene cu 17 voturi din 22 posibile. Culmea este ca, printre cei care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro